Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT
Följ oss på:

Beauty So Clean
En innovation inom skönhetsbranschen - BeautySoClean™ är världens första produkt som desinficerar din makeup och gör den 100% fri från bakterier på bara 10 sekunder. Den rengör makeupen skonsamt och avlägsnar både baciller, bakterier och virus utan att ändra färg, torka ut, förstöra eller förändra produkten. Den är dessutom skonsam för huden och förlänger hållbarheten på produkterna. I makeup samlas skadliga bakterier från huden och vår omgivning vilket kan sprida virus och orsaka infektioner. Tack vare BeautySoClean™ kan nu alla rengöra sin makeup på ett effektivt och säkert sätt! Produkterna är dermatologiskt testade och innehåller naturligt desinficerande alkohol från majs.
VISSTE DU DETTA?
VANLIGT FÖREKOMMANDE BAKTERIER I MAKEUP
:

-Stafylokocker är en grupp av bakterier som är en vanlig orsak till hudinfektioner.

-Pseudomonas aeruginosa är en bakterie som lever bl a i jord och vatten, finns de i din makeup kan de orsaka ögoninfektioner.

-E. coli är en bakterieart som lever i tarmarna på människor och djur. Denna bakterie kan bl a orsaka magsjuka och ögoninflammation.

Samtliga dessa bakterier hittades i alla makeup-produkter som testades innan de hade behandlats med BeautySoClean™.
BeautySoClean™ stoppar spridningen av virus, microorganismer, infektioner, stafylokocker och E. Coli-bakterier samt gör din makeup immun mot angrepp och förhindrar att smitta sprids.

THE QUEEN OF CLEAN


BeautySoClean är grundat av den amerikanska makeupartisten Nancy Crossley som under sina 25 år i branschen själv har saknat möjlighet att desinficera makeup och redskap, utan att skada hud eller produkter som vanlig alkohol riskerar att göra. När Nancy Crossley inte hittade något säkert desinficeringsmedel för makeup tog hon saken i egna händer. Hon utvecklade BeautySoClean och blev makeupens första Queen of Clean!
Tel: 08-40 88 22 88 Email: info@inskin.se
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng