Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT
Följ oss på:

Ylva Langenskiöld - Makeupartist/Hudterapeut

Ylva Langenskiöld är professionell makeupartist med över 24 års internationell erfarenhet av makeup för modemagasin, celibriteter och på catwalken. Ylva har under sin karriär arbetat i Sverige, London och Paris med reklamkampanjer för stora prestigefyllda märken som Diesel, Adidas, H&M och Nivea. På Catwalken har hon lagt make-up för bland annat Armani och Jean Paul Gaultier. Lauren Hutton, Britt Ekland och Drottning Silvia är bara några av de välkända ansiktet som hon arbetat med i privat studio. Dessutom har hon gjort jobb för Brittiska Elle och det berömda engelska modemagasinet The Face.
Även om hjärtat i Ylvas yrke är makeup så är hon även i grunden hudterapeut och av Toni & Guy i London utbildad frisör-kosmetolog.

 Idag arbetar Ylva som frilansande makeupartist och står redo i expertpanelen att hjälpa dig med allt som rör makeup!

Helena Rölander - Auktoriserad Hudterapeut

Helena har lång och gedigen erfarenhet av skönhetsbranschen och är i grunden Auktoriserad hudterapeut och Certifierad hudhygienist samt SPA-terapeut och Makeupartist. I början av sin karriär arbetade hon med skönhetsbehandlingar på ett stort lyxkryssningsfartyg och därefter övergick hon till att arbeta som produktspecialist för kosmetikföretag i Bryssel och Köpenhamn. Helena har även arbetat som kursledare för skönhetsagenturen Éllance i Stockholm med märken som bland annat Dr Dennis Gross Skincare och Darphin. Förutom de kurser hon håller för Éllance har Helena även varit lärare och rektor på anrika Gildaskolan i Stockholm och Göteborg. Dessutom har hon sedan en tid tillbaka arbetat som internationell cidescoexaminator där hon examinerar elever från hela världen inom hudvård efter Cidescos höga kunskapskrav. Själv är Helena cidescocertifierad inom hudvård, aromaterapi och elektrisk epilering.

Idag är Helena SPA-chef för Re:fresh Day Spa
på Planet Fitness i Stockholm där hon dagligen möter kunder med alla möjliga hudtyper och problem. Nu har du chansen att ta tillvara på all hennes kunskap när hon blir en del av WebshopBeautys expertpanel.

Johanna Eliason - Sminkör/Makeupartist/Stylist

Började sin karriär som hudterapeut efter en utbildning på Elisabethskolan i Göteborg -96 och fortsatte därefter som resande konsult, utbildare och säljare inom hudvård och make up. Hennes första steg in i mediabranschen tog hon efter en privat utbildning i Mask av Micha Weidner, en maskör och perukmakare som då arbetade för Göteborgs Operan. Eftersom hälsa, djur och natur är en annan stor passion i hennes liv valde hon att komplettera sina kundskaper och utbildade sig till barnsjuksköterska och gjorde även en 7 mån lång praktik som djursjukvårdare på en veterinär klinik. Efter utbildningen fick hon arbete på Drottning Silvias Barnsjukhus onokologiska avd. och arbetade där en kort period men valde att fortsatta arbeta inom reklam och tv som sminkör på heltid. Dock försöker hon fortfarande ställa upp som volontär för barn & ungdoms onokologiska avd. i Göteborg när hon hinner och under ett par år hade hon även äran att medverka på Sahlgrenska sjukhuset som volontär på "Look Good Feel Better" projeket för cancer kvinnor runt om i världen.
 
Under sin karriär har Johanna gjort uppdrag för de flesta TV kanaler så som SVT, TV3, TV4, TV4+,TV4 sporten,TV5,TV6, Canal +,Tysk TV mm. med bla program som: Bingolotto, Lotta på Liseberg, Andra Avenyn, och SVTs Fallet. Hon har även arbetat på diverse galor som P3 Guld, Faddergalan, Viktora dagen, Eldsjälsgalan, Fotbollsgalan. Och arbetat med bla filmer som Sweaty Beard, Irene Huss (jagat vittne) samt fått hoppat in som mask ass på filmer så som Snabba cash, Falk, Upp till kamp mm. Som sminkör arbetar hon med många reklamfilmer som går på TV, Webb och under event. Dessutom har hon fått chansen att i sitt jobb att möta världsartister som Josh Groban, Rod Stewart, Celine Dion, Deep Purple, Westlife, Robin Williams, Phil Collins och många fler samt alla våra underbara svenska stjärnor och artister.

I Augusti i år börjar Johanna som mask ass. på inspelningen av Camilla Läckberg filmerna, samtidigt som hon nu tar plats i vår expertpanel här på WebshopBeauty för att ge dig alla sina bästa råd inom Makeup och Hudvård.

Expertpanelen

Bakom WebshopBeautys produktval och rekommendationer står en expertpanel av professionella, välkända makeupartister och hudterapeuter med lång erfarenhet av skönhetsbranschen. De har omsorgsfullt testat våra produkter för att se att de håller måttet när det kommer till kvalité, ingredienser och resultat för att vi till fullo ska kunna stå bakom vårt motto "inte allt, bara det bästa".
Men experpanelen finns också här för din skull, de kommer genom WebshopBeauty att lära dig alla sina bästa tips och trick inom hudvård och makeup för att du ska kunna uppnå en välmående hy och lägga ny spännande make-up.
Tel: 08-40 88 22 88 Email: info@inskin.se
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng