Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT
Följ oss på:

Så handlar du

Här får du en steg för steg guide i hur du genomför ditt köp här hos oss på WebshopBeauty - har du fler frågor kan du enkelt läsa om våra köpvillkor här eller kontakta oss här.

1. När du har lagt alla dina artiklar i kundvagnen så kan du klicka på knappen "Till Kassan" under den lila shoppingbagen i det högra hörnet.

Väl inne i kassan kan det se ut såhär:
Du kan se vilka artiklar du valt, antal, kostnad och en totalsumma på hela din order. Här kan du även lägga till fler av samma produkt eller ta bort en produkt från din order. När du ändrat något direkt i kassan kan du klicka på "uppdatera kundvagn" för att dina nya ändringar ska läggas in.2. Har du handlar hos oss tidigare så har du fått inloggningsuppgifter som du nu kan logga in med. Är du ny kund kan du hoppa över det här steget. Vill du skapa ett konto utan att handla kan du göra det här.3. Här visar vi vilka länder vi levererar till, för närvarande är det endast Sverige så här finns det ingenting att ändra på. Vill du handla genom ett företag så kan du kontakta oss så hjälper vi dig vidare.5. Det finns 3 olika betalsätt att välja mellan; Faktura, Kontokort/Kreditkort och Delbetalning.

FAKTURA

Vi har valt att överlåta vår fakturahantering till Klarna faktura. När du betalar via Klarna faktura behöver du aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. När du väljer att betala via faktura tillkommer 29 kronor i avgift för avisering.KONTOKORT/KREDITKORT

Vi hanterar säkra kortbetalningar i samarbete med DIBS. DIBS hanterar konsumentens kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI- DSS. Vid köp förs du vidare från vår kassa till en säker miljö, utanför vår hemsida, där du utför köpet. Vår partner DIBS hanterar konsumentens kortuppgifter. För din säkerhet täcks du även av bankens försäkring, 3D Secure, vid otillbörlig debitering.Vi accepterar Visa och MasterCard. Kortköp är alltid avgiftsfritt.


DELBETALNING

Du har möjlighet att delbetala din order via Klarna Konto - Det här är betalsättet för dig om du vill få en samlad faktura för allt du handlar oavsett om du handlar 3 olika gånger under en månad. Du får också hem dina varor innan du betalar. Delbetalningen är på 50 kr/månad.
6. Vi levererar ditt paket snabbt och smidigt med hjälp av DHL - Paketet hämtas ut på angivet uthämtningsställe om det inte är skrymmande och går att lägga i en vanlig brevlåda. Handlar du för över 600 kronor får du dina varor levererade fraktfritt.7. Här fyller du i dina uppgifter för att få hem dina varor, du behöver inte fylla i ditt personnummer om du ska handla med konto/kreditkort. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. I meddelanderutan kan du skriva ett meddelande till vår lagerpersonal om det är något speciellt de ska tänka på när de packar dina varor osv. - Här kan det vara bra att skriva om varan är en present och om den ska plomberas.8. Här ser du den totala kostnaden för din order inkl. frakt och moms. Innan du bekräftar orden så kan du läsa igenom köpvillkoren än en gång och klicka i rutan för att godkänna dem. Nu är det bara att bekräfta kvar!Vi hoppas att du fann informationen nyttig och givande, är det någonting du tycker saknas i den här guiden eller har du vidare frågor - Tveka inte med att kontakta oss så hjälper vi dig.

Trevlig shopping!
Tel: 08-40 88 22 88 Email: info@inskin.se
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng