Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT
Följ oss på:


4VOO distinct man™ är en innovativ, kanadensisk hudvårdsserie skapad för män - av män. Biologen och kemisten Marek Hewryk, grundare och produktutvecklare skapade serien med insikten att det inte fanns hudvård som riktade sig just till män. Den manliga hudstrukturen har helt andra behov än den kvinnliga och behöver därför produkter med aktiva ingredienser som verkar effektivt anti-age, men som till konsistensen är lättare (mindre krämiga) och tillför mycket fukt. Produkterna i serien är skapade i Kanada och utvecklade för att ge huden allt den behöver under hårt, kyligt klimat - Likt det som finns här i Skandinavien. 4VOO baseras på marknadens mest avancerade sammansättningar av naturliga exklusiva ingredienser och erbjuder ett komplett sortiment för den som är ute efter hög kvalité och direkt synliga, varaktiga resultat oavsett ålder och hudtyp. Avancerad högteknologisk hudvård när den är som allra bäst!

4VOO SKINCARE LINE

Varje formula framställs med största noggrannhet och genomgår omfattande tester av såväl oberoende specialister som 4VOO’s egna experter, för att säkerställa att de uppnår 4VOO’s höga kvalitetskrav och ger de resultat som eftersträvas. I serien finns allt du behöver - oavsett ålder och hudtyp. De produkterna vi rekommenderar att du börjar med är en rengöring, kräm för rakning, ansiktslotion och en ögonkräm. Därefter bör du komplettera din hudvårdsrutin med att 2-3 gånger i veckan använda en skrubb och en ansiktsmask för att skrubba bort gamla, torra hudceller och ta fram en frisk lyster och fräsch hy.

Nyckelprodukter i 4VOOs sortiment

4VOO CORRECTING LINE

4VOO erbjuder även en serie korrigeringsprodukter som diskret och naturligt döljer skavanker, samtidigt som de framhäver och förfinar din huds utseende. Produkterna kommer i stilrena, silvriga och svarta förpackningar med sann lyxkänsla.

Nyckelprodukter i 4VOOs sortiment

Tel: 08-40 88 22 88 Email: info@inskin.se
Standardvy | Byt till Mobil vy
Stäng