Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT
Följ oss på:
Hem / Varumärken / Bodycoffee
Bodycoffee

Bodycoffee

BODYCOFFEE™ – hudvårdsserien baserad på kaffeextrakt – har kommit för att stanna. Märket har blivit en succé på spaanläggningar och hudvårdssalonger i Sverige, tack vare att dess produkter och underbara behandlingar ger så fantastiska resultat! Kaffe har en unik förmåga att reparera och revitalisera huden, ge förbättrad hudstruktur och ny energi till både kropp och själ.

BODYCOFFEE™ är en unik serie av terapeutiska hudvårdsprodukter och JAVAbehandlingar som helt baseras på kaffe, havssalt, naturliga växtextrakt och essentiella oljor. BODYCOFFEE™ lanserades i USA våren 2002 under den stora kosmetikmässan”EX•  TRACTS New York” och inledde med att ta hem mässans prestigefyllda pris: ”Best New Product 2002”. 

Sedan lanseringen av BODYCOFFEE™ har konceptet snabbt blivit en succé och används idag på flera av de högt renommerade hudvårds- och spainstituten i USA, bl.a. Lake Austin Spa , Ritz Carlton , Four Seasons  och Golden Door Spa . BODYCOFFEE™s unika produkter för kvinnor och män vårdar allt ifrån trött och fuktfattig hud till ojämn hudstruktur och nariga fötter.Tel: 08-40 88 22 88 Email: info@inskin.se
Standardvy | Byt till Mobil vy